Pogoji sodelovanja 

S posredovanjem zgodbe avtor pristane na objavo le te na strani www.zgodbe.com. Hkrati pa s tem potrjuje, da je avtor poslane zgodbe in je le ta v njegovi lasti.

Za objavo je potrebno poleg zgodbe poslati tudi nekaj osebnih podatkov (ime in priimek, naslov ter telefon). S tem uredništvo spletne strani www.zgodbe.com pridobi podatke, ki jih uporabi zgolj v primeru spornosti lastništva zgodbe. Podatki o avtorstvu zgodb se posredujejo tretji osebi samo s privolitvijo avtorja. (varovanje osebnih podatkov )

Za objavljene zgodbe se ne izplačuje honorar, saj je stran namenjena le promociji še neuveljavljenih avtorjev. Zgodb ne lektoriramo in ne spreminjamo. Avtorji so lahko podpisani s pravim imenom, psevdonimom ali pa so anonimni.

Z objavo zgodbe si avtor pridobi tudi pravico, da se na strani predstavi s kratkim življenjepisom in sliko. Za pristnost le tega odgovarja avtor sam.

Uredništvo si pridržuje pravico, da zgodbe s sovražno oziroma neprimerno tematiko ne objavi. Uredništvo lahko kadarkoli umakne že objavljeno zgodbo, če se izkaže da sta vsebina oziroma lastništvo kakorkoli sporna.

Kakršnokoli kopiranje, prepisovanje in objavljanje zgodb, ki so objavljene na spletni strani www.zgodbe.com je dovoljeno samo z izrecnim dovoljenjem avtorja.

sponzorji