Radi pišete?

Če je odgovor na zgornje vprašanje "da", potem je ta stran morda pravi naslov za vas. Stran je nemreč namenjena vsem avtorjem, ki bi radi predstavili svoja dela, a za to do sedaj še niso imeli priložnosti, ali pa je bilo teh premalo, da bi vaše pisanje prišlo v roke širšemu krogu ljudi.

Kako do objave vaše zgodbe?

Zadeva je dokaj preprosta - za začetek si preberite pogoje za sodelovanje s katerimi se morate strinjati, saj bi na naši strani radi poskrbeli tako za to, da stran ostane čista in prijazna tako do avtorjev, kot tudi do vseh bralcev, katerim bomo krajšali čas. S posredovanjem zgodbe na naslov urednik@zgodbe.com se avtor zavezuje, da je prebral splošne pogoje in se z njimi strinja.

Pri vsaki poslani zgodbi morajo biti navedeni podatki avtorja - ime in priimek, naslov in telefon. V kolikor avtor ne želi, da se njegove zgodbe objavljajo pod njegovim pravim imenom, naj pošlje tudi želeni psevdonim. Ne pozabite tudi pripisati naslova in zvrsti zgodbe.

Po objavljeni zgodbi si vsak avtor pridobi tudi pravico do svoje predstavitvene strani, če jo seveda želi. Na ta način se svojim bralcem lahko prestavimo tudi z življenjepisom in sliko.  

Kaj pa kriteriji za objavo?

V uredništvu se bomo trudili, da bo stran ostala prijetna in berljiva, tako zaradi avtorjev, kot tudi zaradi naših bralcev. Pisarije, ki izražajo taka ali drugačna mnenja, ki ne sodijo v leposlovje, naj se objavljajo v temu primernih občilih, ki jih je po našem mnenju dovolj. Naša stran pa bo služila zgodbam v pravem pomenu te besede. Veseli bomo vseh zvrsti in če vaše trenutno še ni na strani, naj vas to nikar ne ustavi, morda bo ravno vaša zgodba odprla novo poglavje. Zgodbe bomo v našem uredništvu prebrali, ne bomo pa jih popravljali oziroma lektorirali. 

 

 

 

 

 

sponzorji